“Am demarat o serie de măsuri de îndepărtare a piedicilor administrative directe”

Secretarul general al Guvernului a acordat un interviu agenției de presă Mediafax. Sorin Sergiu Chelmu explică modul de reorganizare al ”centrului” Guvernului, elementul de noutate al activității guvernamentale cu impact direct asupra calității actului de guvernare.
“După o perioadă de intensă analiză și evaluare a disfuncționalităților persistente la nivelul administrației centrale, am demarat o serie de măsuri de îndepărtare a piedicilor administrative directe. E vorba de eliminarea unor constrângeri legislative și procedurale care îngreunau decizia și procesul de coordonare interinstituțional și diluau efectul și impactul pozitiv imediat asupra beneficiarilor direcți”, explică Secretarul general al Guvernului.

Mai multe informații privind activitatea Guvernului și declarații ale Secretarului general al Guvernului, puteți găsi AICI:
http://www.mediafax.ro/politic/planul-sefului-sgg-de-a-sparge-raapps-sorin-chelmu-noi-suntem-aici-intre-ciocan-si-nicovala-pe-de-o-parte-este-clasa-politica-pe-de-alta-sunt-asteptarile-societatii-civile-video-15530278