Informare de presă

Marți, 23 aprilie 2019, în sala Colloseum a Palatului Bragadiru din București s-a desfășurat evenimentul cultural Maria – Regina inimilor”, un spectacol de înaltă ținută artistică dedicat centenarului Conferinței de pace de la Paris din 1919, unde Regina Maria, susținând cauza României, a scris o pagină importantă a istoriei poporului român.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului și a cuprins momente muzicale și coregrafice inspirate din viața Reginei Maria, în interpretarea unor artiști de renume internațional. Totodată, au fost prezentate peste 80 de costume inspirate din perioadele istorice distincte la care Regina a participat.

La spectacol au fost prezente peste 450 de persoane, inclusiv nume consacrate ale mass-media, mediului artistic, cultural și universitar.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support